468x60 Ads


PerfectTrendHunter JFM, ndjekës Best Trendi


PerfectTrendHunter JFM është një Trading Mallrave Sistemet që ne përdorim për të fondeve tona dhe mentransaksikan Gjithashtu klientët - klientët tanë. nga Kina të Mirëbesimit të Sistemit Trading tona në fitimin e orientuar me një fokus të vëmendjes fokusuar në trendin, JFM Perfect Trendi gjahtari është më e mira në mënyrë më tani.

Më poshtë kemi shfaq grafika e kapitalit nga rezultatet backtest për vitin e kaluar 1 me detajet e çdo muaj, si foto e Performancës Sistemit tona gjatë vitit të kaluar.


Rezultatet backtest në Server Monex Demo Në GBPUSD Currency Trader 

Shtator 2008
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-30 shtator2008, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej $. 83,577

Tetor 2008
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 30 tetor,2008, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej $ .137.875


Nëntor 2008


UnëMargjina nitial: $. 10,000

Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-30 nëntor2008, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej $ .116.519Dhjetor 2008
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 31 dhjetor,2008, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .96.027
Janar 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 31 janar,2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .120.183


Shkurt 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-28 shkurt2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .76.623


Mars 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 31 mars,2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .72.377Prill 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-31 prill2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .59.592


Maj 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 me 31 Maj,2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$ .54.031


Qershor 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 për qershor 30,2009, ka arritur të JFM të marrë një fitim total prej$ .67.038


Korrik 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 31 korrik,2009, JFM ka arritur të marrë një total fitim: $ .44.374
Gusht 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 31 gusht,2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$. 41,737


Shtator 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-30 shtator2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej $. 41,315
Tetor 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1 në 30 tetor,2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$. 49,558


Nëntor 2009
UnëMargjina nitial: $. 10,000
Gjatë 1 muaj, data e saktë e 1-30 nëntor2009, JFM ka arritur të marrë një fitim total prej$. 42,194


Grafik është një grafik mbi kapitalin rritur nga rezultatet e testimit kontrollor në një nga Meta tregtari terminalit. Ju duhet të dini Kjo lëvizje në të ardhmen të vazhdojë të jetë një sekret, të cilin askush nuk mund të them.
Dhe Ne e në emër të Professortraderekipit, me Këto shtete shumë të fort që ne kemi kurrë dhe kurrë nuk do të japë një garanci në çdo formë. sepse ne jemi shumë të vetëdijshëm se përpjekjet tona për të treguar Sistemit Performance tonë është një foto të performancës të sistemit në të kaluarën për rreth fundit të vitit, dhe mund të sigurojë që ngjarjet në të ardhmen, mund të jenë të njëjta, apo më keq, apo edhe më të mirë në gjyqin e apelit të kaluarën, kështu që edhe një herë e përcolli në mënyrë të qartë dhe pa mëdyshje Ne, që Professortrader Ekipi i dha kurrë nuk garantojnë një në ndonjë formë apo tentan siguri duhet të sigurojë një fitim ose do të kishte asgjë për të humbur. Pra, nëse në ditë, adal Cili person apo një grup telefononi ne rritje, atëherë të japë një garanci ose garanci në formë gojore dhe të shkruar, dhe Ne Në emër të Ekipit të Professortrader shënime të marrin përgjegjësi.
Por edhe kështu, Ne besojmë, se "nuk ka zgjidhje tjetër për ne që të studimit të ardhmen, përveç duke studiuar të kaluarën, si dhe lëvizjen e Forex ose indeksi, për studimin e lëvizjeve të tregut në të ardhmen, atëherë Ne nuk kemi tjetër mënyrë, përveç për Studimin e lëvizjes në të kaluarën. Trading Sistemi nuk është përjashtim, për të mësuar se si të kryejë në të ardhmen, atëherë ne vetëm mund të studiuar rezultatet e performancës në të kaluarën. Dhe atëherë çfarë do të ndodhë tashmë është përtej kapacitetit të njeriut konceptet.
Rëndësishme të dini më:


JFM Perfect Trading System Trend gjuetar, e jo në ofron, nuk janë në qira dhe jo në masën dorëzohen në asnjë mënyrë dhe nuk ka "asnjë demo robot. Pra, nëse ju jeni të interesuar në transaksionet tregtare me këtë koncept, e pastaj ju do të klientëve tanë ndryshuar nga Pas me dispozitat;Lot Paketa 1 veshur Ngarkimi Llogaritë e Komisionit Per 
 1. Llogaria për një minimum prej ,1000 $ apo $ .10.000 Mini për të rregullta
 2. Llogarive të hapura në Skyeast Investime të kufizuar dhe FXClearing Group Inc (Për Llogaria Mini) dhe e ardhmja e Monex Investindo (Për Llogaria rregullta)
 3. për ndarjen e fitimit për ne për 30% të fitimit të përgjithshëm Kjo duhet të jetë jashtë për të na dorëzuar pas fitimit arriti 10% ose më tepër, llogaritur nga Nju Bilanci.
 4. fillestare të kostos VPS Qira (Virtual Private Server) në mënyrë të plotë nga ana e pėrgjegjėsi Klienti për PR. 400.000, dhe për koston e VPS në muajin - do të muajin e ardhshëm të jenë në për me ne në raport 50: 50.shpenzimet VPS kanë qenë Ne fillim marra pas llogari është hapur dhe të gatshëm llogari tradingkan.
 5. Kushte të veçanta në mënyrë që të llogarive të hapura në FXClearing Group Inc., Kanada. llogari është hapur në të hapur në FXClearing Grupi do të njëjtë si trajtohen Skyeast Kufizuar e Investimeve, e cila është e ngarkuar veshin 5 Per Lot $.
 6. Klientët janë plotësisht të vetëdijshëm se ne nuk sigurojë çdo garanci dhe siguri çdo lloj të mirat, siguri nuk do të humb para Për shkak se pas të gjitha lëvizjet e tregut në të ardhmen nuk mund të jetë i sigurt nga askush. Rezultatet Performanca e backtest dar tonë të bashkëngjitni mësipërme është një foto të performancës suksesit në të kaluarën, dhe lëvizjet e ardhshme mund të jetë e sigurtë se do të ndryshme, një ose shumë pak të ndryshim, mund Gjithashtu mund të jetë i keq dhe më të mirë.
 7. Në këtë kurs Ne nuk e marrin një llogari në emër të një tjetër tregtar (depozitave), Ne të pranojë vetëm llogaritë e ri, i cili që nga fillimi i hapjes së llogarisë tregtarit tonë tashmë të regjistruar si kompani e ardhmen ndërmjeshtësi Askund keni hapur një llogari.
 8. Nëse jeni të interesuar në këtë pako, ju lutemi na kontaktoni në roboter@professortrader.com, ose Kliko këtu


Paketa Jo 2 Llogaritë Loti Komisioni i veshur çmimi për


Paketa e ofertës me 2 është pothuajse i njëjtë si Pakoja 1 'ka pak dallim, mes të tjerët;
 1. Paketa 2 Në këtë shënim e shqetësuar me Jemi Askund keni hapur llogari, është e rëndësishme që të japin llogari Korrekt - Free Ngarkesa të vërtetë. 
 2. ndarjen e fitimit nuk është 30% për tregtarët, por 40% të tregtari.
 3. Kompanitë lokale janë origjina e mundshme të vërtetë - ngarkuar e vërtetë të lirë, dhe kanaçe ata duan përdorur robot.
 4. Një llogari ekzistuese ose të ketë një kanaçe mënyrë, në qoftë e vërtetë - është i ngarkuar të lirë dhe të kompanisë mund të jetë një robot, dhe një llogari të pozicioneve pritet neto para se Ne e mori përsipër.
 5. Mundshme për një tregtar i cili ka dhënë deri në drejtimin e tregtare, dhe të kërkuar të largohet nga detyra për ne, për aq kohë sa pranimin e klientit.
 6. Për të mos pranuar përkohësisht punojnë në llogaritë e kompanisë që pesë shifra prapa presje.
 7. Nuk pranon llogari të kompanisë me një përhapje e 3 pips per Currency mëdha.
 8. Nëse ka dispozita shtesë do të të shtohen, në ditë.
 9. Në këtë mujore Kosto Paketa VPS% 100 për përgjegjësitë e klientit.
 10. Nëse ju pranoni dhe besoni që do të klientit tonë, me dispozitat e kësaj pakete ju lutem-2 listave të drejtpërdrejtë Kliko Këtu 


Zgjedhor konsiderata kompanisë;
 • Nëse llogaria është hapur në Skyeast Investime Ltd, Klienti do nga të depozitohen në llogarinë hapjen e llogarive të depozitave e individuale. Nur Afni Mayangsari Skyeast Investimeve Ltd si IB. në Indonezi, nuk merrni Kliean Marrëveshjes, klienti do të merrni vetëm financiar raportin e përditshme, pasi llogaria është aktive dhe tashmë në tradingkan.
 • Nëse llogaria është hapur në FXClearing Group, Klienti do nga disa depozita direkt depozitohen në llogarinë e Bankës Në emër FXClearing Grupi në Kanada, përmes procesit të hapur llogari në këtë mënyrë, merr rreth 1 javë. Klientët marrë dëshmi i shifruar do të hapjes dhe Miratimi i llogarive FXClearing Grupi nëpërmjet email-it, dhe të klientit do të merrni një raport financiar të përditshme, pas llogari është aktiv dhe në tradingkan.
 • Nëse llogaria është hapur në Monex e ardhmja Investindo, Klienti do të ndara accout depozitohen në depozita ose llogari të veçanta në emër të Monex Investindo, Klienti Marrëveshja do të jetë e vlefshme sipas ligjit në Indonezi, Sepse Monex është një kompani lokale sipas Agjencisë për Commodity Futures Trading RI, dhe klienti do të ketë një raport financiar të përditshme, pas llogari është aktiv dhe në tradingkan. 
Përmbledhje në mënyrë të ngjashme dhe oferta ne, shpresoj se mund të jetë i dobishëm për të gjithë ne, dhe sidomos një fillim i mirë për Bashkëpunim në ditët tona, urtësi, Bashkëpunimit dhe menyampaiakan Ne kemi besim që ju dhe shumë faleminderit për të gjitha fjalët - fjala e shkruar që mund të jetë më pak i kënaqshëm në zemrat e tuaja, se ne jemi keq per - e madhe. Dhe në qoftë se ju jeni të interesuar ju lutem kontaktoni me marketing tonë, ose të dërgoni një email tek roboter@professortrader.comShënim: Për të ardhshëm të reja Klienti në atëherë ju lutem mos kontaktoni me qëllim për të negociatave, nëse kushtet Paketa Oferta të ndryshojë., Me fjalë të tjera Ne ofrojmë këtë shfaqje, Sikur kaluar menduar ekipit dhe diskutim të gjatë. Best Regards,


Professortrader Team

0 komentar:

Posting Komentar